Zoals u wellicht reeds vernomen hebt start onze club vanaf komend seizoen met een tweede eerste elftal. Wij komen met één elftal uit in 2° Provinciale en starten met een tweede elftal in 4° Provinciale. Deze beslissing werd genomen om eigen jeugdspelers ervaring te laten opdoen bij een eerste elftal en de eventuele uiteindelijke overstap naar het A elftal te verkleinen.

Vanaf komend seizoen kan je op de club (in de kantine) elektronisch betalen. De prijzen bij de brouwerij zijn gestegen maar wij willen onze leden een geschenk aanbieden onder de vorm van elektronische betalingen.

HOE DOEN WE DIT ?

Wij voeren vanaf heden een clubkaart in waarmee u aan de kassa kan betalen. Deze kaart wordt aan ieder (lidgeld-betalend) lid gratis uitgereikt. U kan deze kaart (in de kantine) opladen via een bancontactterminal. Voor diegenen die betalen met de clubkaart blijven de prijzen ongewijzigd (€ 2,00 en € 3,00), wie niet elektronisch betaalt ( u kan inderdaad nog steeds cash betalen) zijn de nieuwe tarieven van kracht ( €2,20 en € 3,30). Niet leden of trouwe supporters kunnen een clubkaart aankopen aan € 5,00 en zo genieten van het goedkoper tarief.

HOE WERKT HET ?

Wanneer u een clubkaart overhandigd krijgt(al dan niet aangekocht) kan u deze aan de kassa opladen met een bedrag naar keuze.Wanneer u een bestelling plaatst aan diezelfde kassa is het voldoende om uw kaart te scannen om aan de betaling te voldoen.U ontvangt een bon met uw bestelling die u vervolgens aan de toog afgeeft om uw dranken te verkrijgen.
Wij zijn er ons van bewust dat deze werkwijze enige gewenning zal vragen, zowel vanuit onze als vanuit jullie kant, maar we zijn er zeker van dat na verloop van tijd alles vlot zal verlopen.

Namens het bestuur,
Moerenhout HansSecretaris
Zandvliet Sport