Het was een lange warme zomer, het WK was nog maar net voorbij en we begonnen zelf ook al terug te trainen met onze jeugd teams!!

Onze jeugdploegen speelde een degelijke tot goede heenronde, we maken zeker progressie.

Trainers, ouders,moesten wel eens een training/wedstrijd overnemen door belet van (werkende)trainers waarvoor hartelijk dank!!

Ook onze afgevaardigden waren steeds op post om onze kids met de nodige zorg te begeleiden!!

Een speciale vermelding voor onze jeugdtrainers die hun C diploma haalden proficiat.

Onze zondag U17 werden herfstkampioen, de trainer ziet er sindsdien ook beter uit.

 

Het Kerst tornooi op de eigen club georganiseerd is zeker voor herhaling vatbaar, een mooi initiatief volledig gedragen door onze jeugdwerking, prima werk vrijwilligers.

 

We hebben heel wat stappen voorwaarts gezet om onze U17 sneller te laten doorgroeien naar de seniors zowel onze TVJO, trainer U17 als seniors trainers werken hier prima samen. 

 

Is onze jeugdwerking af, neen?

Steeds zullen we stappen moeten blijven zetten en bij sturen in functie van de best mogelijke begeleiding die we kunnen aanbieden aan onze kids.

Met een positieve ingesteldheid, enthousiasme en voldoende vrijwilligers kunnen we zeker nog stappen vooruit zetten!!

 

Uit naam van de club wens ik iedereen een gezond en sportief 2019 voor zichzelf en zijn naasten.

 

De Voorzitter

Johan Van Broeckhoven

Het is een hele tijd geleden dat we ons wisten te plaatsen bij de laatste 16 voor de Beker van Antwerpen, daarom dat we er een gezellige namiddag van wensen te maken.
Voor de prijs van 25 Euro bieden wij u een gratis inkom ticket wedstrijd en een gezellige brunch vooraf. Kinderen tot 12 jaar 12 Euro.

11u30 Aperitief → Glaasje Cava/ Fruitsap

12u Brunch


     ➔ Warme gerechtjes
     ➔ Diverse soorten kaas met garnituur
     ➔ Diverse soorten charcuterie
     ➔ Desserten buffet
     ➔ Koffie/thee inbegrepen


14u30 Wedstrijd


Inschrijven bij, ten laatste op zondag 28 oktober.
Van Broeckhoven Johan 0486/96.93.96 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van As Willy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


restodagen

Geachte sympathisanten,


Het “Feestcomité voetbal Zandvliet” nodigt U graag uit op haar befaamde restaurantdagen ten voordele van vzw Zandvliet Sport, onze 29ste editie alweer.
Ook dit jaar zullen 5 dagen paraat staan. Dit biedt U meer flexibiliteit, en ook meer zitcomfort, zoals vorig jaar.
Onze medewerkers gaan zich opnieuw inzetten om jullie een verfijnde en smakelijke avond/namiddag te bezorgen. Ons traditionele wildschotel willen we dit jaar vervangen door een even lekker en kwaliteitsvol stoofpotje van wild. De gebakken zalm met garnituur en lekkere saus, is nu ook een blijver. Er is opnieuw keuze tussen een lekker dessertje of een verzorgd kaasbordje (mits supplement van €3,00). De restaurantdagen vinden uiteraard plaats in de chalet van Zandvliet Sport.

 

 pdf icon small

Menu

 

excel ico

Inschrijving 

 


restodagen

De 28ste restaurant dagen van Zandvliet Sport zijn geschiedenis. Ze begonnen niet goed Fons De Vos, 50 jaar bestuurslid is ons  ontvallen, we gaan je missen Fons. Het zijn 2 weken dat we als club nieuwe vrijwilligers leren kennen, ouders, sympathisanten die vrijwilligers werk wel belangrijk vinden. Het zijn ook dagen dat we draaien op ervaring, enthousiasme, gedrevenheid.

Ik wil niemand tekort doen maar een extra pluim mag gaan naar onze kookploeg, afwasploeg, mensen die verlof pakken voor de restaurant dagen, wat een liefde voor onze club.

Uit naam van Zandvliet Sport wil ik iedereen bedanken voor hun inbreng, er is niet alleen hard gewerkt maar er is ook plezier gemaakt.......tot snel vrijwilligers we hebben jullie nodig!!