restodagen

Geachte sympathisanten,


Het “Feestcomité voetbal Zandvliet” nodigt U graag uit op haar befaamde restaurantdagen ten voordele van vzw Zandvliet Sport, onze 28ste editie alweer.
Ook dit jaar zullen 5 dagen paraat staan. Dit biedt U meer flexibiliteit, en ook meer zitcomfort, zoals vorig jaar.
Onze medewerkers gaan zich opnieuw inzetten om jullie een verfijnde en smakelijke avond/namiddag te bezorgen. Ons traditionele wildschotel willen we dit jaar vervangen door een even lekker en kwaliteitsvol stoofpotje van wild. De gebakken zalm met garnituur en lekkere saus, is nu ook een blijver. Er is opnieuw keuze tussen een lekker dessertje of een verzorgd kaasbordje (mits supplement van €3,00). De restaurantdagen vinden uiteraard plaats in de chalet van Zandvliet Sport.

 

 pdf icon small

Menu

 

excel ico

Inschrijving 

 

restodagen

Geachte sympathisanten,

Zandvliet Sport dankt alle deelnemers aan onze restaurantdagen.  We evenaarden het record van de vorige edities en wij hopen dat het voor iedereen opnieuw een gezellige en smaakvolle ervaring was.

Deze restaurantdagen zijn niet mogelijk zonder de inzet van onze talrijke vrijwilligers.  Voor hen een welgemeende proficiat en dank, en niet in het minst de vele complimenten die wij van onze deelnemers hoorden !

logoavsEen 60 tal kids hebben van maandag 03 tot en met vrijdag 7 juli genoten van een voetbal stage op onze club.

De kids waren enthousiast, de trainers gemotiveerd, iedereen heeft zich een volle week kunnen uit leven. Het was een school voorbeeld hoe mooi voetbal kan en moet zijn.

Ook een dikke proficiat aan onze kookploeg die zich vrijwillig hebben in gezet om de kinderen/trainers een volle week te voorzien van "vers" klaar gemaakt eten.

Ook aan alle ouders bedankt voor het vertrouwen het was een leuke leerrijke week.

Johan Van Broeckhoven
Voorzitter

 Bednetlogogepast

Dankzij Bednet volgen leerlingen die tijdelijk niet naar school kunnen rechtstreeks en gratis les, samen met hun klasgenoten.

Zandvliet Sport zet mee zijn schouders onder deze organisatie.

Op zaterdag 25/3, zondag 2/4 en zondag 9/4 houden we in de kantine van Zandvliet Sport een verkoop van versnaperingen.

De winst van deze actie gaat integraal naar Bednet !

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor alle steun die we hebben ontvangen !!!