Nadat we in de 1/8ste finales thuis de maat hadden genomen van 2de provincialer Hoboken,

moesten we zondag 23 december de kwartfinale spelen uit bij 1ste provincialer Mariekerke. 

De spelers aten een lichte maaltijd voor de wedstrijd in cafe molengeest vanwaar ze nadien met de bus richting tegenstander vertrokken.

Na 15' spelen kwamen we op achterstand 1-0. Er kwam meer evenwicht in de wedstrijd en onze jonge spelersgroep begon te geloven in zijn kansen. In de tweede helft na een mooie combinatie brachten de stand terug in evenwicht, gescoord met een magisch hakje.

Een gelijk spel was een correcte weergave van de wedstrijd, strafschoppen moesten een winnaar aanduiden.

Het werd een bloedstollende serie waarin onze doelman zelf de 4de strafschop binnen trapte en de vijfde pakte, onze laatste strafschopnemer trapte heerlijk binnen. We trapte alle 5 de strafschoppen binnen, een groot feest barste los. Op naar de halve finale die we thuis spelen op 31 maart tegen Loenhout, een reeksgenoot.

Het is voor de club een uniek gebeuren nog nooit plaatste we ons voor de kwartfinale en nu mogen we zelfs dromen van de finale. Alle eerste ploegen in de provincie namen deel ongeveer 170 ploegen en daar staan we dan bij de laatste 4. Onze sterke beker campagne krijgt ook volgend seizoen nog een vervolg want dan treden we aan in de beker van België, de Croky Cup.