1. Zandvliet Sport hecht veel belang aan de bescherming van de privacy.
    De persoonsgegevens van de spelers, ouders en medewerkers (gezamenlijk de“betrokkenen” genoemd) worden beheerd door Zandvliet Sport, gelegen aan het armenstraatje te Zandvliet (Antwerpen), in overeenstemming met de Belgische Wet betreffende de bescherming van persoonsgegevens en, vanaf de inwerkingtreding ervan, de Algemene Verordering Gegevensbescherming (hierna AVG).
    De functionaris voor gegevensbescherming van Zandvliet Sport kan gecontacteerd worden per post op: Armenstraatje, 2040 Zandvliet (Antwerpen) en via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  2. De volgende categorieën van persoonsgegevens worden door Zandvliet Sport verwerkt:
    - Identificatiegegevens
    - Persoonlijke gegevens
    - Fysieke gegevens (maten voor kleding)

  3. Zandvliet sport verzamelt uw persoonsgegevens voornamelijk wanneer :
    - u zich aansluit bij de club
    - u wijzigingen van uw gegevens doorgeeft aan de club (vb verhuis, ..)
    - u inschrijft voor eventuele evenementen (tornooien, …)

  4. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor uiteraard onze ledendatabase, bij wedstrijden en allerlei evenementen (tornooien, voetbalstages, …).

  5. Uw gegevens worden enkel gebruikt zoals in punt 4 aangegeven en worden daarnaast ook gebruikt voor :
    - Socceronline
    - Belgische Nationale Voetbalbond
    - Verzekering

  6. Persoonsgegevens worden bewaard voor de duur van het lidmaatschap, en nadien tot de wettelijke bewaarplicht is verstreken.

  7. Een informatiedocument over het beleid van Zandvliet Sport inzake de bescherming van persoonsgegevens kan geraadpleegd worden op www.zandvlietsport.be indien u meer informatie wenst over de geldende regelgeving inzake gegevensbescherming, het privacybeleid van Zandvliet Sport en uw rechten.

  8. In overeenstemming met artikel 77 van de AVG kunt u ook een klacht indienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (vanaf 25 mei 2018 de Autoriteit voor gegevensbescherming) op hetvolgende adres: 1000 Brussel, Drukpersstraat 35

 

 U kan ook informatie vinden op Voetbal Vlaanderen.